Välkommen till matbit.se

Här hittar du alla restauranger, pizzerior, sushibarer och andra matställen på din ort.

På Matbit.se hittar du restauranger, pizzerior, lunchserveringar och catering-företag. Du kan dessutom söka efter restauranger som erbjuder takeaway eller hemkörning, serveringar med särskilt utbud på till exempel vegetariska eller laktosfria rätter, och mycket mer.

Lunchguiden är till för att du skall kunna hitta ett ställe så nära dig som möjligt att äta lunch på. Det är enkelt att söka och du får upp sökresultaten direkt på karta.

Vi på Matbit.se har som mål att bli den största och bästa sidan för att hitta restauranger i Sverige. Därför är det också kostnadsfritt för resturanger att bli registrerade och listade hos oss. Många av företagen på vår portal är också med i vår lunchguide där de bland annat kan publicera sin meny.

För företag som erbjuder utkörning eller takeaway finns det möjlighet att lägga upp sin matsedel direkt på hemsidan. För att se vilka restauranter som kör ut till just dig så kan du välja utkörning!

Börja leta efter...

Här fungerar sökning lite annorlunda än vad det brukar göra. Ange var du befinner dig så visar vi de relevanta träffarna närmast dig.

Hur funkar det?
Enkelt, ange bara var du befinner dig så får du se!

Din adress:
Loading
Matbit.se -- Sveriges bästa portal för restauranger All information på hemsidan tillhör Ensys och resp. annonserande förtag. Tillstånd krävs för att använda innehåll från denna sida.